Uniek groepsuitje op het water in Loosdrecht

Wanneer je op zoek bent naar een uniek groepsuitje op het water, heeft Waterevenementen Loosdrecht gegarandeerd wat jij wilt. Wij hebben een veelzijdig aanbod aan waterevenementen en andere activiteiten op en rond de Loosdrechtse Plassen die uitermate geschikt zijn als gezellige groepsactiviteit.

Sloep-varen-groep
voortvarend-vergaderen-loosdrecht

Welk groepsuitje op het water kies jij?

De Loosdrechtse Plassen is een perfecte omgeving voor een ontspannend groepsuitje op het water. Omgeven door erfgoed en natuur geniet je hier van een prachtig gebied. Ons aanbod omvat veel evenementen en activiteiten op en rond het water, zoals:

Ook is het mogelijk om mee te gaan op rondvaarten of te genieten van een vaartocht met schipper.

Maak jouw ervaring compleet

Als specialist in evenementen en activiteiten op het water, begrijpen wij als geen ander dat de ervaring pas compleet is met een lekker hapje en drankje erbij. Daarom bieden wij naast evenementen en activiteiten ook diverse arrangementen om jouw groepsuitje op het water af te maken. Zo geniet jij niet alleen van de omgeving en het gezelschap, maar ook van een borrel, lunch of barbecue.

 

Neem contact met ons op voor meer informatie over groepsuitjes op het water

Heb jij nog vragen over de activiteiten en evenementen? Neem contact met ons op via het contactformulier. Wil jij een ander uitje plannen dan de genoemde activiteiten? Geef in een offerte jouw wensen aan, zodat wij je verder kunnen helpen. Als je direct antwoord wil op jouw vragen, beantwoorden we deze graag telefonisch voor je.

Graag de gewenste hoeveelheid personen, datum/data, en tijdstippen vermelden.