Uniek bedrijfsuitje op en rond het water in Loosdrecht

Ben je op zoek naar een uniek bedrijfsuitje op het water in Loosdrecht? Waterevenementen Loosdrecht is de specialist op en rond het water. Wij hebben een veelzijdig aanbod aan diverse evenementen en activiteiten die uitermate geschikt zijn als tof werkuitje voor jou en je collega’s.

Sloep-varen-groep

v.a. 10 personen *

Maatwerk

Boek je bedrijfsuitje naar wens

Wil jij even lekker het water op gaan tijdens een personeelsuitje met al jouw collega’s? Bij ons vind je een uniek werkuitje om alle medewerkers te belonen voor hun harde werk, om iets te vieren of om ervoor te zorgen dat de teamspirit groeit. Je boekt een bedrijfsuitje geheel naar eigen wens. We hebben een veelzijdig aanbod in evenementen en activiteiten. Van sloep varen en een vaartocht tot E-chopper rijden en suppen. Heb je liever een ander werkuitje? Geen probleem, bij ons is er veel mogelijk! Daarnaast is het bij elk personeelsuitje op het water mogelijk om diverse arrangementen bij te boeken.

 

Voordelen van een personeelsuitje op het water

Als specialist in evenementen op en rond het water, weten wij als geen ander hoe een uniek werkuitje collega’s dichter bij elkaar brengt. Een werkuitje heeft verschillende voordelen:

  • De ongedwongen sfeer en de verschillende gespreksonderwerpen tijdens een personeelsuitje zorgen voor nieuwe ideeën op de werkvloer.
  • Door een gezellig bedrijfsuitje zal de motivatie van veel collega’s voor hun werk groeien.
  • Een werkuitje zorgt voor een sterkere band tussen collega’s.
  • Tijdens een bedrijfsuitje leer je je collega’s op een andere manier kennen dan op de werkvloer.

Daarnaast is een personeelsuitje op het water natuurlijk ideaal als bedrijfsuitje in de zomer.

Werken en vieren

Heb je al eens gedacht aan het idee om een bedrijfsuitje met werkzaken te combineren? Zo zijn de Loosdrechtse Plassen een prachtige locatie om te vergaderen. Bij ons is dat dan ook mogelijk op de vergaderboot. Na de vergadering geniet je natuurlijk met je collega’s van een van onze toffe groepsuitjes op het water of andere activiteiten. Naast een personeelsuitje op het water is het bij ons ook mogelijk om een bedrijfsfeest te organiseren.

 

Neem contact met ons op voor meer informatie over een uniek bedrijfsuitje

Vragen? Neem dan contact met ons op via het contactformulier. Wil je iets anders dan de standaard programma’s? Vraag dan een offerte aan en beschrijf wat je wilt. Zo kunnen wij je het beste helpen. Kan je niet wachten en wil je meteen antwoord op jouw vraag? Bel dan en wij beantwoorden jouw vragen graag!

Graag de gewenste hoeveelheid personen, datum/data, en tijdstippen vermelden.