Sloep varen

Geniet van het varen op de Loosdrechtse plassen en de Vecht, of meer aan op een van de vele eilanden op de plassen. Een dag op het water is nog nooit zo ontspannend geweest!

10 – 56 personen

v.a. € 10,00 p.p.

Algemene informatie

Vanaf onze jachthaven vaar je zo uit de haven door de prachtige trekgaten naar de Loosdrechtse Plassen of de Vecht. De jachthaven heeft een ideale ligging omdat je met een paar minuten varen op zowel de Loosdrechtse Plassen als op Vecht zit. Geniet van het varen of meer aan op een eilandje. Ontdek de “Kalverstraat” en vergaap je aan de prachtige landhuizen en pittoreske villa’s langs de Vecht.

Alle boten zijn eenvoudig te varen. Met een korte uitleg vaar je zo de haven uit. Verder is er een kaart van het vaargebied aan boord. Als je goed voorbereid de plassen of de Vecht op wilt gaan dan kun je van te voren alvast een vaarroute kiezen of maken wij die keuze voor jullie. Je huurt de sloep al vanaf 2 uur.

Al onze sloepen hebben een diepe kuip en de banken zitten heerlijk omdat deze zijn voorzien van comfortabele kussens. Opbergruimte voor je spullen is er genoeg onder de banken. Mocht er een buitje vallen dan trek je de buiskap omhoog en zit je lekker droog. De sloepen hebben een stille motor en zijn voorzien van een ingebouwde thermobox. Natuurlijk is er ook een anker en een zwemtrap aan boord. Door de geringe doorvaarthoogte van onze sloepen kan onder vrijwel alle bruggen worden gevaren. Bij vertrek heeft de boot een volle tank zodat je de hele dag zorgeloos kunt varen.