Sloep varen op de Loosdrechtse Plassen

Wil jij genieten van varen op de Loosdrechtse Plassen en de Vecht? Bij Waterevenementen Loosdrecht kun jij een sloep huren. Kom tot rust op het water of meer aan op een van de vele eilanden op de plassen. Een dag op het water is nog nooit zo ontspannend geweest!

10 – 56 personen

v.a. € 10,00 p.p.

Varen met schipper op de Loosdrechtse Plassen

Vanaf de jachthaven van onze waterevenementenlocatie, varen jullie zo door de prachtige trekgaten al in een paar minuten naar de Loosdrechtse Plassen of de Vecht. De jachthaven heeft dus een ideale ligging. Geniet tijdens jullie groepsuitje op het water van het rustgevende water of meer aan op een eilandje. Ontdek de “Kalverstraat” en vergaap je aan de prachtige landhuizen en pittoreske villa’s langs de Vecht.

 

Onze boten hebben veel mogelijkheden

Al onze sloepen hebben een schipper aan boord die jullie gewenste route vaart. Er is een kaart van het vaargebied aan boord. Als je goed voorbereid een sloep wilt huren, dan kun je van tevoren alvast een vaarroute kiezen of maken wij die keuze voor jullie. Varen op de Loosdrechtse Plassen kent veel mogelijkheden, zo kun je:

Het is mogelijk om een sloep te huren voor een tijdsduur van twee uur of langer.  

 

Van alle gemakken voorzien

Al onze sloepen hebben een diepe kuip en de banken zitten heerlijk omdat deze zijn voorzien van comfortabele kussens. Opbergruimte voor je spullen is er genoeg onder de banken. De sloepen hebben een elektrische motor en zijn voorzien van een ingebouwde koelkast. Door de geringe doorvaarthoogte van onze sloepen vaar je onder vrijwel alle bruggen door. Dankzij de stille elektrische motor zal de vaartocht uiterst rustgevend verlopen. Naast een sloep huren, is het ook mogelijk om diverse arrangementen bij te boeken. Zo wordt jullie ervaring compleet.

 

Boek een rustgevende sloep op de Loosdrechtse Plassen

Wil jij een sloep huren of heb je nog vragen? Neem contact met ons op via het contactformulier. Vermeld hierbij de gewenste hoeveelheid personen, datum en tijdstippen. Wil je gelijk antwoord op jouw vraag? Bel ons dan, we staan je graag te woord om jouw vragen te beantwoorden.