Uniek bedrijfsfeest op het water in Loosdrecht

Heb jij een bedrijfsfeest op het water al eens overwogen? Bij Waterevenementen Loosdrecht is het mogelijk om samen met jouw collega’s van deze unieke ervaring te genieten. Wij hebben een veelzijdig en divers aanbod aan waterevenementen en andere activiteiten die uitermate geschikt zijn om de werksfeer te verhogen en collega’s beter te leren kennen.

Sloep-varen-groep
voortvarend-vergaderen-loosdrecht

Boek je bedrijfsfeest op het water naar wens

Als specialist op en rond het water hebben wij een veelzijdig aanbod aan evenementen en activiteiten. Zo bieden wij diverse groepsuitjes op en rond het water, zoals:

  • Suppen
  • E-Chopper rijden
  • Rondvaarten
  • Vaartochten met schipper
  • Culinaire vaarten

Ook sloep varen of een combinatie van verschillende activiteiten kun je bij ons boeken. Natuurlijk mag ook een versnapering tijdens het bedrijfsfeest op het water niet ontbreken. Bij ons is het mogelijk om bij het plannen van de activiteiten op het water diverse arrangementen bij te boeken.

Waarom een feest met je collega’s belangrijk is

Een feestelijk uitje met het bedrijf is niet alleen gezellig, maar heeft ook andere doelen. Zo laat je werkgever door middel van een feest blijken dat hij je waardeert, waardoor jij de volgende werkdag een stuk gemotiveerder op de werkvloer verschijnt. Daarnaast is de ongedwongen sfeer perfect om je collega’s op een andere manier te leren kennen. Een bedrijfsfeest op het water is natuurlijk ook ideaal als bedrijfsuitje om de zomer in te luiden.

 

Neem contact met ons op voor een uniek bedrijfsfeest op het water

Word jij enthousiast van een bedrijfsfeest op het water en heb je nog vragen? Neem dan contact met ons op via het contactformulier. Wil je gelijk een offerte aanvragen? Beschrijft dan goed wat je wilt, zo kunnen wij je het beste helpen. Als je niet kunt wachten en direct antwoord op je vraag wilt ontvangen, bel je ons direct. Wij beantwoorden je vragen graag!

Graag de gewenste hoeveelheid personen, datum/data, en tijdstippen vermelden.