Suppen in Loosdrecht

Wat leuk dat je aan het kijken bent om te gaan suppen in Loosdrecht. Bij Waterevenementen Loosdrecht ben je de hele week welkom om een sup te huren. Het is ook mogelijk om met een groep te gaan suppen. Zo geniet je samen van een ontspannende activiteit op de Loosdrechtse Plassen. Wist je trouwen dat suppen op het moment de snelst groeiende sport ter wereld is?

v.a. 1 persoon

v.a. 2 uur € 21,00 p.p.

Verschillende mogelijkheden om te suppen

Heb je al een keer gesupt? Dan is het leuk om een plank te huren. Voor vertrek is het mogelijk om een instructie te krijgen over het peddelen. Ook krijg je een route mee. Zo kijk je waar je heen wilt peddelen en weet je hoe je terugkomt. Sup je voor het eerst of ga je met een groep suppen? Dan is het leuk om een sup-tour te boeken. Deze tour is ook tof als bedrijfsuitje in de zomer!

 

Waar let je op bij het huren van een sup?

Bij het huren van een sup, krijg je een peddel en een waterdichte ton of tas mee. Let op: wij zijn niet aansprakelijk voor eventuele schade aan jouw eigendommen. Je zorgt zelf voor de juiste kleding. Sportkleding die lekker zit, is perfect! Als je waterschoentjes hebt is het handig om die mee te nemen, met lekker weer kan je ook met blote voeten suppen. Verder is het slim om een handdoek, zonnebrand en droge kleding mee te nemen.

 

Algemene voorwaarden

De volgende algemene voorwaarden zijn van toepassing bij het huren van een sup:

  • Je bent in bezit van tenminste zwemdiploma A.
  • Wij gaan er vanuit dat je in goede gezondheid verkeert (mocht je gezondheidsklachten hebben, dan horen wij dat graag).
  • Wij leveren het materiaal en wij verwachten dat je tijdens het suppen voorzichtig en zorgvuldig met het geleverde materiaal omgaat. Schade aan ons materiaal en kapotte of kwijtgeraakte peddels dienen te worden vergoed.
  • Zeilboten hebben voorrang op suppers, je verklaart dat je rekening houdt met de geldende vaarregels.
  • Verhuur vanaf 16 jaar, onder de 16 jaar enkel suppen met begeleiding van minstens 1 volwassene in de groep.
  • 24 uur van tevoren annuleren, anders dient 100% van de huur te worden voldaan.
  • Foto’s die wij maken mogen gebruikt worden voor promotionele doeleinden en geplaatst worden op social media.

Wij danken je voor jouw begrip. 

 

Meer groepsuitjes

Naast met een groep suppen, bieden wij als specialist in evenementen op en rond het water ook andere groepsuitjes aan. Wat dacht je van sloep varen of E-chopper rijden? Onze activiteiten zijn uitermate geschikt voor bijvoorbeeld een gezellig teamuitje. De ervaring maak je compleet met een van onze arrangementen!

 

Neem contact met ons op voor meer informatie over suppen op de Loosdrechtse Plassen

Wil jij een sup huren of heb je nog vragen over bijvoorbeeld met een groep suppen? Neem contact met ons op. Via het contactformulier is het mogelijk om een offerte met jouw wensen aan te vragen. Wanneer je jouw vragen over suppen direct wil stellen, zijn wij telefonisch bereikbaar om je te woord te staan. Je kunt ons ook altijd bereiken via whatsapp.