Vergaderen op het water in Loosdrecht

Vergaderen op het water, dat kan bij Waterevenementen Loosdrecht. Bij ons combineer je de vergadering met een vaartocht over de Loosdrechtse Plassen. Het is ook mogelijk om op een andere locatie te vergaderen en daarna te varen of een van onze andere activiteiten op en rond het water te combineren met een vergadering.

10 – 100+ personen

v.a. € 12,50 p.p.

Voortvarend vergaderen op het water

In combinatie met onze andere waterevenementen en activiteiten bieden wij de kans om je vergadering, maandmeeting of kwartaalbijeenkomst eens over een andere boeg te gooien. Wij noemen dat voortvarend vergaderen. Vergaderen aan of op het water is de trend van dit seizoen! 

 

Eindeloos veel mogelijkheden

In de ochtend vergaderen op een schitterende locatie en in de middag stoom afblazen tijdens een van onze activiteiten. Denk hierbij aan varen met een van onze luxe sloepen, e-chopper rijden of suppen. Als je wil gaan suppen als bedrijfsuitje na de vergadering, kan je ervoor kiezen om met of zonder instructeur op pad te gaan. Tijdens de suptocht geniet je van de mooiste plekjes op het water. Onze E-choppers zijn elektrisch en daardoor lekker stil, zodat jij in alle rust van een tour langs de Vecht of de Loosdrechtse Plassen geniet.

 

Van alle gemakken voorzien

Onze groepsloepen zijn voorzien van koelkasten, comfortabele kussens en een toilet aan boord. Tijdens de vaartocht kun je je hoofd weer even helemaal leegmaken en genieten van het uitzicht. De vaartocht is uiteraard uit te breiden met ons drank-, barbecue- of luncharrangement. Zo wordt deze dag pas echt een feest!

 

Neem contact met ons op

Wil jij vergaderen op het water combineren met een van onze activiteiten? Er is heel veel mogelijk. Neem contact met ons op via het contactformulier om een offerte aan te vragen. Vermeld hierbij jullie wensen, zodat wij je verder kunnen helpen. Daarnaast is het ook mogelijk om telefonisch contact op te nemen door ons te bellen of een bericht te sturen via whatsapp.

Graag de gewenste hoeveelheid personen, datum/data, en tijdstippen vermelden.