Voortvarend vergaderen

Vergaderen tijdens het varen, dat kan bij ons. Combineer de vergadering met een vaartocht over de Loosdrechtse Plassen. Het is ook mogelijk op een andere locatie te vergaderen en na de vergadering te varen. Neem contact op voor de mogelijkheden.

10 – 100+ personen

v.a. € 12,50 p.p.

Algemene informatie

In combinatie met onze andere activiteiten bieden wij de kans op je vergadering, maandmeeting of kwartaalbijeenkomst eens over een andere boeg te gooien, wij noemen dat voortvarend vergaderen. Vergaderen aan of op het water is de trend van dit seizoen! 

In de ochtend vergaderen op een schitterende locatie en in de middag stoom afblazen tijdens een van onze activiteiten. Denk hierbij aan varen met een van onze luxe sloepen, e-chopper rijden of suppen. Natuurlijk kunnen we de dag helemaal compleet maken met een BBQ op het water. 

Onze sloepen zijn voorzien van koelkasten, comfortabele kussens en een toilet aan boord. Tijdens de vaartocht kun je je hoofd weer even helemaal leegmaken en genieten van het uitzicht. De vaartocht is uiteraard uit te bereiden met ons drank, bbq of lunch arrangement. Bekijk hier onze arrangementen!

Als je kiest om te gaan suppen met het team na de vergadering is dat ook mogelijk. Je kan er dan voor kiezen om met instructeur op pad te gaan of zonder. Tijdens de sup tocht geniet je van de mooiste plekjes op het water. E-chopper rijden kan natuurlijk ook, deze zijn elektrisch en daardoor lekker stil. Geniet van een tour langs de Vecht of de Loosdrechtse Plassen.

Er is heel veel mogelijk. Vul hiernaast het formulier in voor een offerte of neem contact met ons op via whatsapp of bel ons.

Graag de gewenste hoeveelheid personen, datum/data, en tijdstippen vermelden.