Uniek teamuitje op de E-chopper

Heb jij altijd al een teamuitje op een E-chopper mee willen maken? Huur dan een E-chopper bij E-chopper Loosdrecht. Tour langs de Loosdrechtse Plassen of de Vecht, geniet van de omgeving en ontspan in de buitenlucht tijdens een teamuitje op E-chopper. Let op: onderweg geldt een helmplicht.

E-chopper-rijden-huren-loosdrecht

v.a. 2 personen

v.a. 2 uur € 35,00 p.p.

Waarom een teamuitje op de E-chopper?

E-chopper rijden is uitermate geschikt als uniek bedrijfsuitje. Dit voertuig heeft namelijk de look van een stoere motor, maar is geruisloos en milieuvriendelijk. Met een maximale snelheid van 25 kilometer per uur, heb je bij een teamuitje op E-chopper de mogelijkheid om tijdens de rit gezellig met collega’s te kletsen. E-chopper rijden is daarnaast ook heerlijk als een zomers bedrijfsuitje. Ook met een klein groepje of met tweeën is dit een leuke activiteit.

 

Algemene voorwaarden

Als specialist op en rond het water, hanteren wij een aantal algemene voorwaarden bij het huren van een E-chopper:

  • Voor het huren van een E-chopper is een aantoonbaar en geldig bromfietsrijbewijs of autorijbewijs verplicht.
  • Per verhuurde E-chopper vragen wij € 25,00 borg.
  • Met een volle accu kun je 55 km rijden.
  • Er is plek voor max. 1 volwassene op een E-chopper.
  • Wij leveren het materiaal en wij verwachten dat je voorzichtig en zorgvuldig met het geleverde materiaal omgaat, schade dient te worden vergoed.
  • Sleutels die je bent verloren, dienen ook te worden vergoed.
  • Verhuur vanaf 18 jaar, onder de 18 jaar met begeleiding van minstens 1 volwassene.
  • Foto’s die wij maken mogen gebruikt worden voor promotionele doeleinden en geplaatst worden op social media.

Wij danken je voor jouw begrip.

Boek een uniek teamuitje op de E-chopper

E-chopper rijden is de perfecte activiteit voor een geslaagd bedrijfsuitje! Wil jij ook E-chopper rijden tijdens een bedrijfsuitje? Maak je teamuitje compleet met een van onze arrangementen! Ben jij van plan om een teamuitje op E-chopper te boeken? Neem contact met ons op via het contactformulier om een offerte aan te vragen. Voor vragen die je direct beantwoord wil hebben over E-chopper rijden als bedrijfsuitje, kun je ons bellen. Daarnaast zijn wij ook bereikbaar via whatsapp.